Confidentialitate

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, e-pneus (e-pneus.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul e-pneus (e-pneus.ro) este operat de societatea PNEUS EXPERT ONLINE SRL, cu sediul in Str. Ovidiu, Nr. 1/A, Camera 2, Timis, Timisoara, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35/2234/03.08.2016.

e-pneus (e-pneus.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea e-pneus (e-pneus.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar e-pneus (e-pneus.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre e-pneus (e-pneus.ro) prin email la adresa webmaster@example.com sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa webmaster@example.com .

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa webmaster@example.com . Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Protecţia datelor

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare, Pneus Expert Online are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează utilizatorii/clienții săi.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.Ne este cunoscut faptul că, modul atent de prelucrare al informațiilor personale este important pentru dvs.. De aceea, apreciem încrederea dvs. în modul conștiincios de prelucrare a informațiilor de către Pneus Expert Online. În cazul în care datele personale (și de utilizator) sunt colectate cu alt scop decât cel contractual, trebuie să aprobați activ această utilizare. Această aprobare poate fi revocată oricând. În acest scop trimiteți un e-mail la office@e-pneus.ro.

Parte responsabilă

Parte responsabilă, în sensul legii protecției datelor personale, este Pneus Expert Online, str. Splaiul Griviţa, NR 3, 300295 Timișoara TM, Romania.

Colectarea și folosirea datelor personale ale clienților noștri 

Prin efectuarea unei comenzi și completarea datelor personale în formularele de înscriere, clienții/utilizatorii declară că sunt de acord ca toate datele lor personale să fie incluse in baza de date a Pneus Expert Online și își dau acordul expres și neechivoc ca toate datele lor personale să fie stocate și utilizate pentru:

  • activități de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing) la adresele de e-mail comunicate către Pneus Expert Online;
  • participarea la concursuri, promoții;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, administrare, etc);
  • statistici interne necesare pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite și imaginii site-ului și pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promoții, funcționalități si servicii noi;
  • pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului;
  • cercetări de piață;
  • urmărirea datelor de vânzări.

Informațiile obținute de la dvs. ne ajută să configurăm și să îmbunătățim permanent cumpărăturile efectuate la Pneus Expert Online. Utilizăm aceste informații pentru procesarea comenzilor, livrarea mărfurilor precum și pentru prestarea serviciilor și derularea plăților (de exemplu la achiziția pe bază de factură și pentru verificările necesare). De asemenea, folosim informațiile personale pentru a comunica cu dvs. în legătură cu comenzi, produse, servicii, oferte de marketing, pentru a actualiza baza noastră de date, precum și pentru a reproduce rapoartele de teste și pentru a vă recomanda produse și servicii care v-ar putea interesa. Mai folosim informațiile dvs. și pentru a îmbunătăți magazinul nostru și platforma noastră, pentru a preveni sau constata o utilizare abuzivă a paginii noastre de internet sau pentru a facilita efectuarea serviciilor tehnice, logistice sau de altă natură de către terți în numele nostru.Colectăm următoarele informații:

· Informații pe care ni le furnizați dvs.: Prelucrăm și salvăm toate informațiile, pe care le introduceți pe pagina noastră de internet sau pe care le transmiteți în alt mod. Puteți decide să nu ne transmiteți anumite informații, ceea ce poate avea însă ca urmare imposibilitatea de a beneficia de multe din ofertele (serviciile/caracteristicile) noastre.

· Informații automate: În momentul în care ne contactaţi, obţinem şi salvăm anumite informaţii. Printre altele folosim – ca multe alte pagini de internet - aşa numite "Cookies" iar în momentul în care, browser - ul dumneavoastră deschide o pagină Pneus Expert Online, obţinem informaţii de la dumneavoastră. Diferite societăţi oferă programe care, vă oferă posibilitatea de a vizita pagini de internet în mod anonim. Deşi nu mai suntem în situaţia de a vă oferi cumpărături efectuate în mod personal, în momentul în care sistemul nostru nu vă mai recunoaşte, dorim să ştiţi că aceste mijloace există. Datele de utilizare, pe care le colectăm, sunt preluate şi salvate în mod anonim. Astfel, stabilim de exemplu în mod anonim şi centralizat numărul de clic - uri care, se efectuează pe pagina  magazinului nostru şi de la care pagini provin.

Comunicare prin e-mail: Pentru a putea configura e-mail-urile dumneavoastră mai util şi mai interesant, obţinem deseori o confirmare pentru mesajele deschise de la Pneus Expert Online, dacă sistemul dumneavoastră de operare susţine această funcţie.În urma fiecărei comenzi aveţi posibilitatea de a participa la un chestionar. În cadrul chestionarului ne puteţi da permisiunea de a vă trimite oferte sau informaţii asemănătoare. Vă oferim de asemenea varianta de a vă abona la newsletter-ul nostru, de exemplu pe

· Informaţii din alte surse: ocazional utilizăm şi informaţii despre dumneavoastră din alte surse şi le adăugam informaţiilor deţinute deja de noi. Ne rezervăm dreptul de a colecta informaţii de la terţi ( de ex. distribuitori, informaţii despre creditele dumneavoastră) referitoare la istoricul de plăţi pentru a va putea oferi anumite modalităţi de plată (de ex. achiziţie pe bază de factură) sau alte servicii financiare.

· Dacă comandaţi pneuri roţi complete sau jante de la noi: În acest caz avem nevoie de talonul maşinii respectiv certificatul de înmatriculare. Pentru ce necesită Pneus Expert Online aceste date?

1. Dacă pneurile roţile sau jantele comandate nu pot fi livrate în mod excepţional, necesităm talonul maşinii sau certificatul de înmatriculare pentru a vă face o ofertă alternativă.

2. Folosim aceste date pentru a face o autentificare suplimentară a datelor dumneavoastră de comandă.

Care este situaţia cu aşa numitele Cookies?

· Aşa numitele Cookies sunt caractere de identificare alfanumerice pe care, le transmitem pe harddisk-ul calculatorului dumneavoastră prin intermediul browser-ului. Ele dau posibilitatea sistemelor noastre de a va recunoaşte şi de a vă oferi serviciile noastre.

· Funcţia „Ajutor“ în meniul majorităţii browser-elor vă explică cum puteţi împiedica browser-ul de a accepta Cookies noi, cum puteţi fi atenţionat de către browser la primirea unui Cookie nou sau cum puteţi opri primirea tuturor Cookies. Doar cu aşa numitele Cookies puteţi folosi şi utiliza în întregime unele din cele mai interesante aplicaţii Pneus Expert Online, motiv pentru care vă recomandăm să lăsaţi funcţia pentru Cookie activă.

Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/furnizori (ex: Facebook, Google, etc). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc “third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului. Alte cookie-uri ale tertelor parti: Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.

Transmite Pneus Expert Online informaţiile obţinute mai departe?

Informaţiile despre clienţii noştri sunt importante pentru noi şi ne ajută să optimizăm oferta noastră. Transmitem informaţiile obţinute mai departe către terţi exclusiv în condiţiile descrise mai jos:

· Societăţi afiliate: Pneus Expert Online transmite date personale (şi de utilizare), mai departe către societăţi partenere şi filialele acestora cu scopul procesării comenzii. Aceste societăţi sunt supuse ori prezentei declaraţii de protecţie a datelor ori respectă  directive care, oferă cel puţin aceeaşi securitate ca şi prezenta declaraţie.

· Prestatori de servicii: Însărcinăm alte societăţi şi persoane fizice cu îndeplinirea  îndatoririlor în numele nostru. Exemple ar fi printre altele: livrarea de colete, transmiterea de scrisori sau e-mail-uri, administrarea listelor de clienţi, analiza bazelor de date, măsuri de publicitate, derularea plăţilor (cărţi de credit, procedee de debitare şi achiziţii pe bază de factură) cât şi serviciul clienţi. Aceşti prestatori de servicii au acces la informaţii personale pe care, le necesită pentru îndeplinirea îndatoririlor lor. Nu le este însă permisă folosirea datelor în alte scopuri. În plus, sunt obligaţi să folosească informaţiile conform prezentei declaraţii privind protecţia datelor precum şi conform legislaţiei germane în vigoare.

· Promoţii: Vă oferim posibilitatea de a va înregistra la newsletter, de ex. la e-pneus.ro. Dacă nu doriţi să obţineţi oferte puteţi să vă ştergeţi, de ex. la e-pneus.ro, sau să ne trimiteţi un e-mail la office@e-pneus.ro.

· Transferarea acţiunilor: Deoarece ne dezvoltăm afacerea în mod permanent, este posibil ca noi sau anumite filiale, elemente ale întreprinderii sau componente(de ex: prăvălii) să vândă sau să achiziţioneze. La astfel de tranzacţii informaţiile despre clienţi sunt de obicei transferate împreuna cu partea vândută a afacerii. Însă, datele rămân supuse în continuare declaraţiei existente anterior de protecţie  a datelor (exceptând cazurile în care clientul este de acord în mod special cu alte condiţii). În cazul puţin probabil în care, Pneus Expert Online va fi vândut în totalitate sau vor fi vândute părţi considerabile ale acestuia, atunci , datele personale vor fi transferate cumpărătorului.

· Protecţia firmei Pneus Expert Online şi a terţilor: Publicăm informaţii referitoare la conturile de clienţi şi la datele personale ale clienţilor noştri numai în cazul în care, suntem obligaţi prin lege sau dacă o astfel de transmitere este necesară pentru a pune în aplicare condiţiile noastre generale de afaceri, alte convenţii,  sau pentru a proteja drepturile noastre, ale clienţilor sau a persoanelor terţe. Aceasta conţine un schimb de date cu societăţi specializate în prevenirea sau minimalizarea fraudelor cu cărţi de credit. În acest context  se declară în mod explicit că, transmiterea datelor către aceste societăţi nu are scopuri economice, care ar putea fi în contradictoriu cu prezenta declaraţie.

· Cu acceptul dumneavoastră: După introducerea unei comenzi aveţi posibilitatea de a participa la un chestionar de marketing. Prin aceasta ne daţi acordul de a transmite şi în alte cazuri datele dumneavoastră altor societăţi .Exemplu: transmiterea newsletter-ului pentru societăţi mixte.În măsura în care, informaţiile sunt transmise către terţi în anvergura mai sus menţionată, în afara spaţiului economic european(SEE), vom asigura ca transmiterea acestora să aibă loc în conformitate cu prezenta declaraţie privind protecţia datelor şi în conformitate cu legislaţia germană privind protecţia datelor . Pentru aceasta este aplicabil „CONTRACTUL STANDARD II" al Uniunii Europene . În contract este vorba despre clauze contractuale standardizate, impuse de Comisia Europeană, pentru a asigura un nivel adecvat de protecţie a datelor la transmiterea acestora din comunitate în ţări terţe. 

Cât de sigure sunt informaţiile despre mine?

· Pentru a garanta siguranţa informaţiilor un cursul transmiterii folosim programul Secure Socket Layer (SSL). Acest program codifică informaţiile transmise de dumneavoastră.

· La confirmarea unei comenzi nu divulgăm numărul cărţii dumneavoastră de credit. 

· În legătură cu obţinerea, salvarea şi  publicarea informaţiilor personale ale clienţilor noştri avem implementate măsuri fizice de securitate, electronice şi procesuale. Aceste măsuri de securitate implică faptul de a vă cere ocazional dovada identităţii dumneavoastră înainte de a vă publica informaţiile personale.

· Pentru dumneavoastră este important să vă protejaţi împotriva accesului nepermis la parola şi calculatorul dumneavoastră. În cazul în care, împărţiţi calculatorul cu alte persoane, vă recomandăm să ieşiţi din sistem după fiecare şedinţă.

Ce fel de opţiuni am?

· Funcţia „Ajutor“ în meniul majorităţii browser-elor vă explică cum puteţi împiedica browser-ul de a accepta Cookies noi, cum puteţi fi atenţionat de primirea unui Cookie nou sau cum puteţi opri primirea tuturor aşa numitelor Cookies. În cazul în care, nu folosiţi  Cookies,  există posibilitatea să nu puteţi utiliza eventual toate funcţiile magazinului Pneus Expert Online.

Indicaţii Datele dumneavoastra vor fi accesate de subcontractori nostri din afara Uniunii Europene pentru procesarea comenzilor si din motive de marketing.Dacă aveţi nelămuriri în legătura cu protecţia datelor la Pneus Expert Online, vă rugăm să ne scrieţi – cât se poate de exact –la office@e-pneus.

 Informaţii obţinute de la dumneavoastră

 Ne transmiteţi informaţii,

· când căutaţi ceva,

· când cumpăraţi ceva la Pneus Expert Online (inclusiv transmiterea numărului de telefon, fără care nu putem procesa comanda dumneavoastră.)

· completaţi un chestionar

· vorbiţi cu serviciul clienţi

· Dacă recomandaţi pagina noastră mai departe (adresa de e-mail, adresa dumneavoastră şi a persoanelor )

· Dacă utilizaţi alte servicii despre care veţi fi informat personal referitor la oferte, de exemplu: Pneus Expert Online-Newsletter.

Informaţiile pe care, le transmiteţi astfel sunt de exemplu: numele, adresa, număr de telefon, informaţii despre cartea de credit, numele persoanelor cărora le va fi livrat produsul cumpărat inclusiv adresa şi numărul de telefon a acestora, adrese de e-mail a altor persoane, e-mail-uri trimise precum şi date financiare, inclusiv numărul cărţii dumneavoastră de identitate.

Informaţii din alte surse

Exemple de informaţii, pe care le obţinem din alte surse, conţin informaţii actualizate referitoare la adresa de comandă şi  livrare de la distribuitori şi transportatori, informaţii utilizate de noi pentru a actualiza baza de date şi pentru a asigura onorarea viitoarelor comenzi şi pentru garantarea posibilităţii de comunicare cu dumneavoastră, informaţii despre conturi, istoric de achiziţii şi plăţi precum şi informaţii referitoare la credite, pe care le utilizăm pentru a identifica o utilizare abuzivă, în special frauda şi pentru a vă putea oferi anumite servicii financiare şi modalităţi de plată.

 Drepturile utilizatorului

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii/clientii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin Email, sau direct catre sediul Pneus Expert Online, pentru:

- o solicitare pe an, pentru a vi se confirma daca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circultie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege. Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.E-Pneus.ro

Informaţii la care aveţi accesExemple de informaţii, la care aveţi acces uşor la Pneus Expert Online: la acestea se numără informaţii despre comenzi anterioare, date personale (inclusiv nume, adresa de e-mail, parola), newsletter-ul Pneus Expert Online, înştiinţări despre oferte speciale, inclusiv istoricul comenzilor şi rapoartelor dumneavoastră de consumator de exemplu la  e-pneus.ro

Pneus Expert Online este înregistrată la ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

 

www.E-Pneus.ro beneficiază de Marca de Încredere si respectă standardele Trusted.ro(Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online).

www.E-Pneus.ro este înscris in Competiția Magazinelor Online GpeC și respectă criteriile de preselectie ale acesteia.

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare, Pneus Expert Online are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează utilizatorii/clienții săi.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea. Ne este cunoscut faptul că, modul atent de prelucrare al informațiilor personale este important pentru dvs.. De aceea, apreciem încrederea dvs. în modul conștiincios de prelucrare a informațiilor de către grupul nostru. În cazul în care datele personale (și de utilizator) sunt colectate cu alt scop decât cel contractual, trebuie să aprobați activ această utilizare. Această aprobare poate fi revocată oricând. În acest scop trimiteți un e-mail la  

office@e-pneus.ro.

Prin efectuarea unei comenzi și completarea datelor personale în formularele de înscriere, clienții/utilizatorii declară că sunt de acord ca toate datele lor personale să fie incluse in baza de date a Pneus Expert Online și își dau acordul expres și neechivoc ca toate datele lor personale să fie stocate și utilizate pentru

  • participarea la concursuri, promoții;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, administrare, etc);
  • statistici interne necesare pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite și imaginii site-ului și pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promoții, funcționalități si servicii noi;
  • pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului;
  • cercetări de piață;
  • urmărirea datelor de vânzări.

Informațiile obținute de la dvs. ne ajută să configurăm și să îmbunătățim permanent cumpărăturile efectuate la Pneus Expert Online. Utilizăm aceste informații pentru procesarea comenzilor, livrarea mărfurilor precum și pentru prestarea serviciilor și derularea plăților (de exemplu la achiziția pe bază de factură și pentru verificările necesare). De asemenea, folosim informațiile personale pentru a comunica cu dvs. în legătură cu comenzi, produse, servicii, oferte de marketing, pentru a actualiza baza noastră de date, precum și pentru a reproduce rapoartele de teste și părerile clienților, de exemplu pe pagina www.e-pneus.ro și pentru a vă recomanda produse și servicii care v-ar putea interesa. Mai folosim informațiile dvs. și pentru a îmbunătăți magazinul nostru și platforma noastră, pentru a preveni sau constata o utilizare abuzivă a paginii noastre de internet sau pentru a facilita efectuarea serviciilor tehnice, logistice sau de altă natură de către terți în numele nostru. Colectăm următoarele informații:

CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE 

Vanzatorul garanteaza, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale Cumparatorului si dreptul acestuia la protectia vietii private.

Informatiile furnizate de catre Cumparator Vanzatorului vor ramane in proprietatea Vanzatorului si vor fi utilizate de catre Vanzator in relatiile cu partenerii de afaceri doar in scopul indeplinirii obligatiilor Contractului.

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra contului si a parolei dumneavoastra. Sunteti obligat sa sesizati e-pneus.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a contului dumneavoastra.

Personalul magazinului http://www.e-pneus.ro/ este obligat sa respecte confidentialitatea oricaror date cu caracter personal aflate in posesia noastra.

· Informații pe care ni le furnizați dvs.: Prelucrăm și salvăm toate informațiile, pe care le introduceți pe pagina noastră de internet sau pe care le transmiteți în alt mod. Puteți decide să nu ne transmiteți anumite informații, ceea ce poate avea însă ca urmare imposibilitatea de a beneficia de multe din ofertele (serviciile/caracteristicile) noastre.

· Informații automate: În momentul în care ne contactaţi, obţinem şi salvăm anumite informaţii. Printre altele folosim – ca multe alte pagini de internet - aşa numite "Cookies" iar în momentul în care, browser - ul dumneavoastră deschide o pagină, obţinem informaţii de la dumneavoastră. Diferite societăţi oferă programe care, vă oferă posibilitatea de a vizita pagini de internet în mod anonim. Deşi nu mai suntem în situaţia de a vă oferi cumpărături efectuate în mod personal, în momentul în care sistemul nostru nu vă mai recunoaşte, dorim să ştiţi că aceste mijloace există.  Datele de utilizare, pe care le colectăm, sunt preluate şi salvate în mod anonim. Astfel, stabilim de exemplu în mod anonim şi centralizat numărul de clic - uri care, se efectuează pe pagina  magazinului nostru şi de la care pagini provin.

· Informaţii din alte surse: ocazional utilizăm şi informaţii despre dumneavoastră din alte surse şi le adăugam informaţiilor deţinute deja de noi. Ne rezervăm dreptul de a colecta informaţii de la terţi referitoare la istoricul de plăţi pentru a va putea oferi anumite modalităţi de plată (de ex. achiziţie pe bază de factură) sau alte servicii financiare. 

Care este situaţia cu aşa numitele Cookies?

· Aşa numitele Cookies sunt caractere de identificare alfanumerice pe care, le transmitem pe harddisk-ul calculatorului dumneavoastră prin intermediul browser-ului. Ele dau posibilitatea sistemelor noastre de a va recunoaşte şi de a vă oferi serviciile noastre.

· Funcţia „Ajutor“ în meniul majorităţii browser-elor vă explică cum puteţi împiedica browser-ul de a accepta Cookies noi, cum puteţi fi atenţionat de către browser la primirea unui Cookie nou sau cum puteţi opri primirea tuturor Cookies. Doar cu aşa numitele Cookies puteţi folosi şi utiliza în întregime unele din cele mai interesante aplicaţii, motiv pentru care vă recomandăm să lăsaţi funcţia pentru Cookie activă.

Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/furnizori (ex: Facebook, Google, Optimizelzy, etc). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc “third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului. Alte cookie-uri ale tertelor parti: Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs

Cât de sigure sunt informaţiile despre mine?

· La confirmarea unei comenzi nu divulgăm numărul cărţii dumneavoastră de credit. Bineînţeles că vom transmite, în cursul procesării comenzii, numărul integral spre societatea care, a eliberat cartea de credit.

· În legătură cu obţinerea, salvarea şi  publicarea informaţiilor personale ale clienţilor noştri avem implementate măsuri fizice de securitate, electronice şi procesuale. Aceste măsuri de securitate implică faptul de a vă cere ocazional dovada identităţii dumneavoastră înainte de a vă publica informaţiile personale.

· Pentru dumneavoastră este important să vă protejaţi împotriva accesului nepermis la parola şi calculatorul dumneavoastră. În cazul în care, împărţiţi calculatorul cu alte persoane, vă recomandăm să ieşiţi din sistem după fiecare şedinţă.

Ce fel de opţiuni am?

· Funcţia „Ajutor“ în meniul majorităţii browser-elor vă explică cum puteţi împiedica browser-ul de a accepta Cookies noi, cum puteţi fi atenţionat de primirea unui Cookie nou sau cum puteţi opri primirea tuturor aşa numitelor Cookies. În cazul în care, nu folosiţi  Cookies,  există posibilitatea să nu puteţi utiliza eventual toate funcţiile magazinului.

Indicaţii Datele dumneavoastra vor fi accesate de subcontractori nostri din afara Uniunii Europene pentru procesarea comenzilor si din motive de marketing. Dacă aveţi nelămuriri în legătura cu protecţia datelor, vă rugăm să ne scrieţi – cât se poate de exact – la 

office@e-pneus.ro, şi noi vom încerca să eliminam toate ezitările dumneavoastră. Afacerea noastră se transformă permanent. De asemenea se schimbă permanent declaraţia noastră privind protecţia datelor şi condiţiile de utilizare. Ne rezervăm dreptul de a vă transmite în intervale periodice comunicări, în legătură cu directivele noastre în vigoare. Vă propunem totuşi să vizitaţi periodic pagina noastră pentru a lua la cunoştinţă eventualele modificări. În cazul în care, nu este stabilit altceva se menţionează explicit altceva utilizarea tuturor informaţiilor ce le avem despre dumneavoastră, este supusă prezentei declaraţii privind protecţia datelor. 

  Ne transmiteţi informaţii,

· când căutaţi ceva,

· când cumpăraţi ceva (inclusiv transmiterea numărului de telefon, fără care nu putem procesa comanda dumneavoastră.)

· completaţi un chestionar

· Dacă recomandaţi pagina noastră mai departe (adresa de e-mail, adresa dumneavoastră şi a persoanelor )

Informaţiile pe care, le transmiteţi astfel sunt de exemplu: numele, adresa, număr de telefon, informaţii despre cartea de credit, numele persoanelor cărora le va fi livrat produsul cumpărat inclusiv adresa şi numărul de telefon a acestora, adrese de e-mail a altor persoane, e-mail-uri trimise precum şi date financiare, inclusiv numărul cărţii dumneavoastră de identitate.  Informaţii din alte surse Exemple de informaţii, pe care le obţinem din alte surse, conţin informaţii actualizate referitoare la adresa de comandă şi  livrare de la distribuitori şi transportatori, informaţii utilizate de noi pentru a actualiza baza de date şi pentru a asigura onorarea viitoarelor comenzi şi pentru garantarea posibilităţii de comunicare cu dumneavoastră, informaţii despre conturi, istoric de achiziţii şi plăţi precum şi informaţii referitoare la credite, pe care le utilizăm pentru a identifica o utilizare abuzivă, în special frauda şi pentru a vă putea oferi anumite servicii financiare şi modalităţi de plată.

Drepturile utilizatorului

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii/clientii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin Email, sau direct catre sediul nostru, pentru:

- o solicitare pe an, pentru a vi se confirma daca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circultie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege. Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Informaţii la care aveţi acces Exemple de informaţii, la care aveţi acces uşor: la acestea se numără informaţii despre comenzi anterioare, date personale (inclusiv nume, adresa de e-mail, parola), newsletter, înştiinţări despre oferte speciale, inclusiv istoricul comenzilor şi rapoartelor dumneavoastră de consumator.